Leveringsmogelijkheden

Bent u van plan een bestelling te plaatsen bij DPS? Voor het verzenden van accessoires en installatiematerialen werken wij samen met DHL. Met DHL kunnen wij op elk gewenst adres in Nederland of België uw bestelling bezorgen. Dankzij onze zeer ruime en flexibele leveringsmogelijkheden heeft u uw pakket binnen no-time in huis, waar en wanneer u dat wenst.

  • Standaard verzending
  • Express verzending
  • Zaterdag- of avondlevering Let op, geen lengtevracht mogelijk
  • Ophalen bij DHL Parcelshop 

Bekijk de voorwaarden hieronder.

Standaard verzending
Heeft u snel uw nieuwe installatiemateriaal of accessoires nodig? Dit is geen probleem bij DPS. Als u op werkdagen voor 15.00 uur (op vrijdag voor 14.00 uur) een bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende dag wordt bezorgd. 

Express verzending 
Voor de DHL Express verzending geldt: op werkdagen voor 15.00 uur (op vrijdag voor 14.00 uur) besteld, de volgende dag voor 11.00 uur in huis. Geef dit aan in uw bestelling.

Bij iedere bestelling ontvangt u een track&trace code op het door u opgegeven emailadres, mits deze bij ons bekend is uiteraard.

Levering op zaterdag of in de avond 
Als er geen lengtevracht bij uw bestelling zit dan kunnen wij uw bestelling op zaterdag leveren. U kunt zelf aangeven op welke dag het beste uitkomt dat uw pakket bezorgd wordt. Wij zorgen er samen met DHL voor dat uw pakket op tijd bezorgd wordt. Naast een zaterdaglevering kunt u aangeven dat het pakket in de avond bezorgd moet worden. De maximale afmetingen voor uw pakket zijn 80cm x 50cm (l x b of h) en het pakket mag maximaal 20kg wegen.

Ophalen bij DHP Parcelshop 
Zelf het tijdstip bepalen dat uw bestelling geleverd wordt? Dan kunt u ervoor kiezen om uw pakket af te halen bij een DHL Parcelshop. DHL doet in totaal 4 afleverpogingen. Bent u na 4x nog niet aanwezig op het afleveradres? Dan stuurt DHL de bestelling weer retour naar DPS.