Camini & Camicro spots

Stoere Camini
De LED van de vaste Camini spots ligt verdiept in het armatuur, waardoor het licht niet verblindend is. De kantelbare spots verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoering. Het matte oppervlak van de spots zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. De Camini en Camicro worden geleverd met een dimbare driver. Voor restaurants, hotels, theaters, winkels en residentiële toepassing zijn dit de ideale vervangers voor halogeen verlichting. Ze zijn IP44, dat wil zeggen dat ze ook toepasbaar zijn onder luifels, of in de badkamer.

De kleinste Camicro
De kleinste LED spot ooit! De Camicro spot heeft een doorsnede van 50mm en is slechts 35mm hoog. De Camicro is net als de Camini IP44 en dus toepasbaar in de badkamer (zone 2). De CRI van deze spot is 95, kleuren worden dus perfect en levendig weergegeven. De driver is ook klein, zodat deze door het gat in het plafond past. De kleine driver is een echte krachtpatser: perfect dimbaar en een levensduur van minimaal 50.000 uur!

Krachtige drivers
De spots worden compleet met driver geleverd. Bij de Camini spots wordt de betrouwbare IL-DC9D geleverd. Deze dimbare driver is ENEC gecertificeerd, dit wil zeggen dat alle compononenten, het complete product én de fabriek aan de zware eisen voldoen.

De Camicro heeft een zeer compacte driver die prima door het kleine inbouwgat voor de spot past. Ondanks de kleine afmetingen zijn de prestaties van deze driver groot: Perfect dimbaar (fase aan- en afsnijding) en een levensduur van 50.000 uur!