Groothandel keukenmateriaal

Bent u al enige tijd op zoek naar een groothandel die keukenmateriaal, keukenaccessoires en andere benodigdheden voor keukens van hoge kwaliteit verkoopt? En u bent DPS nog niet tegengekomen? Dan wordt het de hoogste tijd eens kennis te maken. DPS is gekend als een groothandel met een uitgebreid aanbod aan keukenmateriaal en keukenaccessoires. Met onze producten van topkwaliteit zijn wij particulieren en ondernemers in België en Nederland van dienst. Welke artikelen heeft u nodig? Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

DPS uw groothandel voor keukenaccessoires, keukenmateriaal en andere benodigdheden voor keukens

DPS is uw partner. Als groothandel voor keukenaccessoires, keukenmateriaal en andere benodigdheden voor keukens bieden wij steeds een gepaste oplossing voor de vraag van onze klanten. Dat doen wij door producten van hoge kwaliteit te bieden die lang meegaan. Als consument wilt u immers niet dat u in korte tijd uw installatiemateriaal of accessoires moet vervangen. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Led, tl en halogeen verlichting;
  • Spoelbakken;
  • Keukenmengkranen;
  • Boilers;
  • Afvalsystemen;
  • Leidingsystemen voor de waterafvoer en wateraanvoer;
  • Elektra installaties.

Complete dienstverlening

Er is echter meer dat u van DPS kunt verwachten. Bij DPS krijgen klanten een complete dienstverlening. Wij weten steeds een passende oplossing te bieden voor de vraag van onze klant. Daarenboven stellen wij ons flexibel op tegenover ons cliënteel. Dient u uw keukenmateriaal, keukenaccessoires of andere benodigdheden voor uw keukens binnen 24 uur in huis te hebben, dan kijkt onze groothandel wat mogelijk is. Kunt u zelf maar geen keuze maken voor een specifiek product? Dan voorzien wij u van deskundig advies en begeleiden wij u bij het maken van uw keuze. DPS werkt klantgericht en servicegericht, daar kunt u op vertrouwen.

Betrouwbaar en loyaal

Betrouwbaar en loyaal, zo kunt u DPS, uw groothandel voor benodigdheden voor keukens (zoals keukenaccessoires en keukenmateriaal) het best omschrijven. Uw benodigdheden kunt u eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. Indien u vragen heeft of advies wilt inwinnen, dan kunt u even bellen naar het telefoonnummer +32(0)3 685 1319.