LED groothandel

Een LED verlichting groothandel die u alle lampen die u nodig heeft snel kan leveren en die actief met u meedenkt, dat is wat DPS voor uw onderneming of bedrijf kan betekenen. LED verlichting heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. Voorheen gebruikten zowel bedrijven als particulieren vooral halogeen lampen, maar tegenwoordig worden deze lampen steeds meer verdrongen door LED verlichting. Als groothandel begrijpen wij maar al te goed waarom. De opbrengst van LED verlichting is zo’n 2 tot 100 keer hoger dan bij halogeenverlichting en het energieverbruik ligt een stuk lager. Wij vertellen u graag meer over onze rol als LED groothandel dus schroom vooral niet om contact op te nemen bij vragen.

Grote aantallen voor scherpe prijzen beschikbaar bij DPS LED groothandel

Als groothandel kunt u bij ons grote aantallen LED verlichting bestellen. Des te meer u bestelt, des te scherper de prijs per lamp wordt. Aangezien wij een groot assortiment aan verschillende LED producten hebben opgebouwd kunnen wij ons voorstellen dat u wat begeleiding kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste verlichting. Wij zouden het immers net zo jammer vinden als u wanneer u met een partij LED lampen komt te zitten die niet passen. Daarom bieden wij u als klant ook deskundige begeleiding bij het maken van uw keuze vanuit ons assortiment.

Neem contact op en vertel ons wat u nodig heeft

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen om contact met ons op te nemen en aan te geven wat uw situatie is zodat wij een gerichte inventarisatie kunnen maken van de soort LED verlichting die u nodig heeft. Op basis daarvan kunnen wij bij onze groothandel ook een passende offerte voor u opstellen. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 076 593 91 91.